Meer over het goede doel

De gehele opbrengst gaat ook dit jaar rechtstreeks naar het Ronald McDonald huis Middenwest-Brabant in Tilburg.

Het Ronald McDonald Huis staat achter het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en biedt de ouders van zieke kinderen die in het St. Elisabeth Ziekenhuis of in het Revalidatiecentrum Leijpark worden behandeld een onderdak dicht bij hun kind. In een huiselijke en warme omgeving waarbij de rust en het gezin centraal staan. Rust die voor deze gezinnen hard nodig is in een periode waarin het gewone gezinsleven verstoord is door de ziekte of ongeval van een kind. In het Ronald McDonald Huis hebben de ouders de mogelijkheid om het gezinsleven door te laten gaan, alleen dan dicht bij het zieke kind.

Broertjes en zusjes kunnen blijven slapen en ook andere familie of vrienden komen op bezoek in het huis. Dit alles geeft de ouders wat rust en maakt dat alles wat minder energie kost. Energie die ze in deze periode heel hard nodig hebben om aan hun zieke kind te spenderen.

Loop je ook mee met de Crossloop? Dan draag je dit mooie doel een warm hart toe. De gehele opbrengst (inschrijfgelden en catering) gaat naar het huis in Tilburg.

Heel veel dank namens het Huis in Tilburg en natuurlijk de ouders van de zieke kinderen.

Meer informatie over de Crossloop, Home-Run of sponsoring?

Wilt u meer weten over de Crossloop, Home-Run of wilt u het team sponsoren? Bezoek dan de website van Homesport Events, neem een kijkje op onze Facebook of Instagram pagina of stuur ons een mailtje.

We hopen je te mogen verwelkomen op zondag 4 juni!